Monday, June 9, 2008

Arkku snapsilaseille

Välillä jotain muutakin kuin kortteja... Ensi lauantaina mennään juhlimaan poikakaverin kaverin valmistumista ja käytiin lauantaina etsimässä sopivaa lahjaa. Askartelukaupassa sain idean servetistä ja puuarkusta, halkeilulakan käytön nappasin askartelukaupassa malliina olleesta juomapakista:



Arkku on puuta ja askartelukaupasta valmiina ostettu, pinnassa on ruskeaa pohjamaalia, halkeilulakkaan, valkoista maalia ja lopuksi tuo servetti. Sisään mahtuu juuri sopivasti 6 snapsilasia ja tämä arkku lähteekin lahjaksi lasien kanssa. Voisin kuvitella, että on ihan pätevä valmistujaislahja. En kyllä tajua miten näin ison kuvan servetistä saisi suoraan, ryppyyn se menee joka tapauksessa kuitenkin. Onnistuisikohan jos ei laittais lakkaa pohjalle ollenkaan vaan laittaisi servetin paikalleen ja alkaisi siihen päälle sivellä lakkaa, läpihän se menee servetistä kuitenkin? Vaikka miten sen taiteilisin lakatulle alueelle niin ei se siihen suoraan mene kuitenkaan vaikka mitä tekisi ja kun se on johonkin asentoon mennyt, sitä ei paljon voi muutella vaan servetti vain hajoaa. Pitää jatkaa kokeiluja...

1 comment:

Hilkka said...

Hei mä kun olen tehnyt Decoupage-lakalla noita servettejä saviruukun pintaan niin olen laittanut lakkaa vain sen verran alle että pysyy paikallaan ja sitten vaan päälle keskeltä aloittaen sivuille päin ja sormella tasoittaen.Lahden Sinooperissa sanoivat minulle ettei alle tarvitse laittaa:)) Ehkä noin iso on vaikeaa muutenkin!