Wednesday, April 8, 2009

Jos jonkinlaista

Mihinkähän päivät oikein katoaa? Taas on edellisestä postauksesta vaikka kuinka kauan. Askarrellut olen kuitenkin, en vain ole saanut kuvia blogiin asti. Voisikohan joku kirjoittaa blogia puolestani? :D SAY-kierroksen takia olen tehnyt kortteja joita ei kuitenkaan vielä voi julkaista, mutta viimeinen kuu on menossa eli ne näytille piakkoin. Omasta SAY:stäni en ole kuullut mitään vähään aikaan. Maaliskuun toista lähetystä ei kuulu, ei näy. :(

Toissa viikon Jehkottaren korttihaasteeseenkin tein kortin, mutta ennen kuin ehdin sen kuvata ja ladata koneelle niin viikko olikin jo vaihtunut. :( Tässä kortti nyt joka tapauksessa:


Kaikki leimat Leimailutaivaan hankintoja, kukat Laura Ashleyn, enkeli Penny Blackin. Valkoista korttipohjaa olen taas väritellyt liituväreillä.

Mummulle tein keväisen syntymäpäiväkortin:

Käytin värikkäämpää paperia kuin yleensä, mutta ihan hienohan siitä tuli, leimakuva vaihdosta. En kauheasti pidä keltaisesta tai kirkkaan vihreästä joten perinteisiä pääsiäiskoristeita ei meiltä löydy, sen sijaan päätin askarrella oman näköisiä pääsiäiskoristeita. Tiimarista ostin puisia munia jotka maalasin ja leimailin Laura Ashleyn pikkuleimoilla ja lisäksi keksin tehdä pieniin puisiin ruukkuihin koristekukkasia ja tällainen kori syntyi:


Lähikuva ikikukasta:


Kukka on siis tehty erikokoisten kukkaleikkureiden avulla, kukkaa pitää koossa heteet jotka on kiinni tipalla pikaliimaa. Ruukussa on sisällä askartelumassaa johon työnsin heteet, yläreunaan leimailtu Laura Ashleyn pikkuleimalla.

Aloitin myös projektin kasvimaan osalta jo, kasvamassa on persiljaa ja basilikaa (pinnalla olevat) sekä kuukausimansikkaa ja tomaattia:


Kaikki on ihan kokeiluja, katsotaan miten onnistuu. Voisin ostaa ihan mansikantaimiakin jahka sinne asti päästään, kuukausimansikan löysin kaupan siemenvalikoimista ja ajattelin kokeilevani.

Saa nähdä mitä tästä tulee, loppuuko usko kesken... Tällä hetkellä kasvimaa näyttää nimittäin tältä:

Ruska tosin kovasti auttaa kasvimaan muokkaamisessa, kuopat on sen kaivamia. Arvatkaa vain onko tassut kivan näköiset kun tulee sisälle hiiriä pyydystettyään? Selväähän on, että kasvimaan ympärille täytyy rakentaa aita jos aion sieltä jotain syötäväksi kelpaavaa saada loppukesästä.

Ja, että aika ei aivan pitkäksi kävisi, tilasin Elzybellsiltä muutaman leimasimen. Elzybellsillä oli vähän aikaa tarjouksena, että tilaukset sai postikuluitta mihin vain ja pitihän se hyödyntää.


Pääsiäiseksi lähdenkin Keski-Suomeen eli eipä tule käytettyä pyhiä askarteluunkaan. Pari hyvää kirjaa voisi kyllä ottaa mukaan, jos saisi luettavien kirjojen pinoa edes vähän matalammaksi ennen seuraavia kirja-alennusmyyntejä. :D

1 comment:

Tuula said...

... Minä voisin postata sun puolesta, jos sinä ehdit askarrella mun puolesta :)
Hyvää lomaa!