Saturday, June 13, 2009

Lisää kortteja

Innostuinkin nyt sitten nähtävästi tekemään kortteja oikein urakalla, tänään kolme korttia ja eilen illalla tein vielä yhden.

Ensin Jehkottaren korttihaasteeseen kortti:

Leima on uusimpia hankintojani, Miijja myi leimojaan pois ja minä ostin tämän sekä kaksi Bellaa.

Poikakaverin veli on muuttamassa uuteen taloon ja minun piti sitten tietysti tehdä kortti. Löysin Tiimarin alekorista ostamiani tarroja joissa oli avaimia ja ajattelin, että niitä voisi käyttää jos keksisi miten ja sitt
en muistin Jehkottaren viime viikon korttihaasteen johon kuvat kävivät juuri sopivasti. Enpä muista aikaisemmin tehneeni korttia tarroilla, mutta tästähän tuli jopa ihan kiva:

Tekstileima Circle Itin, leimasin vesileimamusteella ja väritin liituväreillä. Pikkuneliöt on kaikki väritetty ensin ruskealla liituvärillä ja kolmeen on tehty tähtikuviot sabluunalla ja vihreällä liituvärillä, samaa vihreää käytin tekstiinkin. Mallipiirrosta sovelsin sen verran, että jätin koristeen nauhasta pois kun en keksinyt mitään sopivaa.

Ja kun vauhtiin pääsin niin päätin tehdä vielä vanhemman Jehkottaren korttihaasteen:



Tästä jätin nauhan pois tarkoituksella, ei mielestäni sopinut siihen oikein. Oikea alakulma näyttää tosin sen verran tyhjältä, että siihen voisi myöhemmin lisätä tekstin. Musterajat tein leikkaamalla paperista sabluunan reunoille ja meikkisienellä levitin mustetta sabluunan sisäpuolelle. Kukan keskustassa on samalla musteella "maalattu" puolikas puuhelmi jonka päällystin vielä kimalleliimalla, sopii paremmin kimaltelevaan kukkaan ja toisaalta kimalleliima suojaa mustetta hinkkautumasta pois. Nyt tuli kokeiltua ensimmäisen kerran Fiskarsin Shape Cutterin sabluunoiden repäisyreunaakin ja hyvinhän tuo toimi. :)

Ja sitten vielä "perus"kortti:


Onneksi tuli ostettua näitä sammakkoleimoja, sopivat miehille tehtäviin kortteihin ihan passelisti. Tämä menee synttärikortiksi miehelle joka harrastaa musiikkia, siitä taustapaperin valinta.

9 comments:

Tuula said...

:) Taisit kyllä juuri minulle valitella inspiraation puutetta :)

TARJA L said...

Kaikki kortit ovat hienoja.

Raisa said...

Sinähän olet tuottelias ollut ja hienoja kortteja olet tehnyt. Mullakin on noita tarroja, enkä ole niille keksinyt käyttöä, mutta kun olivat niin kivoja:) sopivat loistavasti tuohon korttiin!

myy ja vilijonkka said...

olet oikein ahkeroinnu! kauniita kortteja!

Tuula said...

Kiitos viimeisestä! Oli mukava jutella pitkästä aikaa!

Saron said...

Todella hienoja kortteja!!! Olet ollut ahkerana:)

Bluemama said...

Hei, ihania! Sammakko jaavain-kortti on kyllä ihan must!

kati said...

ompas hauskoja ja kauniita kortteja, ihana sammakko, sanoo sammakko-fani :D

JohannaS said...

Heips! Kiitos tästä viimeisestäkin korttiystävä lähetyksestä, nyt kaikista löytyy kuvat blogistani. Oikein aurinkoista ja hyvää kesää!