Saturday, August 22, 2009

Kesälomapostaus

Blogi jäi sitten näköjään vahingossa kesälomalle. Ensin meni hartiat jumiin niin ei viitsinyt askartelulla enää rasittaa, että sai työt tehtyä. Sitten tuli aina keksittyä kaikkea muuta ja askarteluhuone käy aurinkoisina päivinä melkoisen lämpöiseksikin kun aurinko paistaa sinne koko päivän. Tässä varmaan taas syksyn tullen pääsee vauhtiin taas. Jotain kortteja on tullut askarreltua, mutta tällä hetkellä koko vudoen korttien lukumäärä on 65, eli vähän täytyy kuroa kiinni jos aikoo saada 365 korttia tälle vuodelle askarreltua. :D


Kortti kaverin vauvalle, väritetty helmiäisliituväreillä.


Penny Blackin hämähäkkileimasin hopealla embossattuna. Satuin löytämään tuollaisen lautaseinän näköisen palan paperia ja siihen tämä leimasin sopi mielestäni kuin nenä päähän.

Rippikortti, kuva leimattu vesileimamusteella ja väritetty helmiäisliituväreillä, samoja värejä myös nurkissa. Teksti on siirtokuvapaperille tulostettua ja siitä siirretty tähän. Ostin ensin pari arkkia siirtokuvapaperia, mutta totesin sen sitten niin hyväksi, että tilasin paketin lisää...


Tilauksen mukaan tehty hääkortti, sydämissä Perfect Pearls-jauheista tehtyä suihketta kimallusta antamassa.


Toinen tilauksesta tehty hääkortti, tähän korttiin tulivat lisäksi hääparin nimet ja päivämäärä ylänurkkaan siirtokuvakalvolla.

Penny Blackin leimoja oikein urakalla!


Tilasin tällaisen ihan keijuleimasimen Taitopuoti Paperinauhasta, kaunis ja näkyy varmaan jatkossa useimmissakin korteissa. Puukukkanen on kiinni vain ruseteilla eli sen saa irti ja koristeeksi jonnekin.



Blogissani ei missään kohtaa mainita yritykseni nimeä ja se on ihan tarkoituksella, tämä blogi on täysin harrastus ja haluan, että yritystäni netistä mahdollisesti etsivät asiakkaat eivät törmää ensiksi blogiini vaikka ei täällä mitään salaisuuksia olekaan. Salaisuus ei kuitenkaan ole yrityksenikään eli laitan tämän nimikyltin suttailematta sitä mitenkään, kuvissa olevat tekstithän ei nettihauissa tule näkyviin. :D Enoni toi kasan pintoja polttopuiksi, mutta keksin niille vähän muutakin käyttöä. Tekstit on maalattu kaapissa olleella maalilla ja kyltit on kiinnitetty toisiinsa sekä seinään rautalangasta tehdyillä lenkeillä, kyltti on myös lakattu. Saa nähdä miten kauan tuolla lakalla kestää, mutta tehdään sitten uusi, onhan tuota materiaalia. :D

Multialla on tultu käytyä kesän aikana jokusen kerran ja viime reissulla käytiin Karhunahdas-nimisessä paikassa makkaraa grillaamassa ja maisemia ihailemassa, upea paikka! Koiruus oli tietysti mukana ja tässä muutamia kuvia siitä:

1 comment:

Tuula said...

:) Askaretelu kesälomalla itse kullakin! - koskahan ehtisi edes teillä tulla poikkeamaan, aika menee siivillä! massu on kasvanut Hurrrrjasti! :)