Thursday, March 13, 2008

Sairaslomapäivien seurausta...


Selkäni meni jumiin alkuviikosta ja eilen sitten kävin lopulta työterveyshoitajalla ja yllätyksekseni sain kahden päivän sairasloman ohjeena venytellä selkää, pyöritellä käsiä, lämmittää kipeää kohtaa ja laittaa siihen kipugeeliä. Sain selkää paranneltua sen verran, että pääsin käyttämään kotonaoloaikaa hyödyksikin, tähän mennessä on syntynyt kolme korttia:

Postcrossingiin käsintehtyjen korttien hippaan tein tämän kortin. Tausta on servetistä ja kiinnitetty ensin vesiväripaperille decoupage-lakalla ja siitä kiinnitetty korttipohjaan ja koristeltu kimalleliimalla. Lisäsin vielä perhoset kohotarroilla. Ei kai ketään haittaa saada kesäistä korttia vaikka täällä lunta sataakin?




Seuraavaksi tein syntymäpäiväkortin kaverille. Synttärit on vasta kuukauden päästä, mutta olin saanut korttiin omasta mielestäni hyvän idean enkä enää kerta kaikkiaan jaksanut odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä käytännössä. Sormet suorastaan syyhysi päästä kokeilemaan 3d-kuvaa ja lisää leimailua. Lopputulos näyttää tältä:


Kortti on A5-kokoinen, 3d-kuva oli jo itsessään aika iso ja tuota maisemaakaan ei ihan pieneen olisi saanut, kaveri saa siis normaalia isomman kortin. :) Maisemaan ja kuvaan olen tyytyväinen (leimailu on kivaa!) ja lopuksi leimasin vielä kultamusteella onnea-tekstin ja koristelin kortin ääriviivatarroilla, että näyttäisi vähän juhlavammalta.

Eilen illalla otin uuden osoitteen postcrossingissa ja sain osoitteen ihmiselle joka toivoi mm. käsintehtyjä kortteja joten "pakkohan" sellainen oli sitten tehdä. Suunnittelen illalla sänkyyn mennessäni korttia mielessäni ja aamulla idea olikin niin selvä, että aloin tekemään korttia heti kun vaatteet sain päälleni ja ensimmäiset leimat oli leimattu ennen kuin edes kahvi oli valmista. Innostuin maisemaleimailusta sen verran, että päätin kokeilla sitä tähänkin korttiin:


Idea syntyi pöydän kuvan ympärille, pidän tästä leimasimesta, piti vain miettiä miten sitä käyttäisi ja sitten muistin hiirikiiltokuvat ja loppu tulikin sitten itsestään. Paperin reunat poltin, sopi mielestäni tunnelmaan.

Seuraava askarreltava kortti onkin sitten hääkortti, mutta se vaatiikin vähän enemmän suunnittelua, haluan sen olevan täydellinen. ;)

No comments: