Friday, March 28, 2008

Shoppailumaniaa ja pari uutta korttia


SAY5 alkoi ja sain siitä kaivatun tekosyyn lähteä vähän nettiostoksille. Ja kuten arvata saattaa niin enhän minä tietenkään voinut vain SAY:lle ostaa kaikkea kivaa, pitäähän sitä itsellekin... joskus... jotain pientä, vai mitä? En laita mitä ja mistä, koitetaan nyt varjella salaisuutta ainakin näin aluksi. ;-) Sitten löysin uuden houkutuksen... Maijun blogissa oli maininta, että Happystamperilta voi nyt tilata ilman postikuluja ja tietysti päädyin käyttämään tämän tarjouksen hyödykseni ja tilasin pari leimasinpakkausta.

Olen saanut taas pari uutta korttia aikaiseksi, ensimmäinen kummipojalle joka täyttää vuoden kesäkuussa, onpahan kortti ainakin ajoissa.




Toinen puolestaan lähtee kiitoskorttina Amerikkaan. Olin rohkea ja leimasin suoraan kortille kun kortin väri sattui niin hyvin sopimaan taustaväriksi, selvisin mielestäni ihan kunnialla:



Taas samoja leimoja kortissa kuin ennenkin, mikä luonnollisesti tarkoittaa, että kohta pitää lähteä taas leimasinostoksille Third Coastille. ;-) Tosin nyt julistin itseni vähäksi aikaa ostolakkoon ennen kuin tulee henkilökohtainen konkurssi...

No comments: