Wednesday, March 5, 2008

Uusi blogi


Olen hetken aikaa seuraillut muiden blogeja, mutta tähän asti oman blogin pitäminen ei ole tuntunut järkevältä, koska tänne päivitettäviä asioita ei kuitenkaan tule kovin usein. Sitten totesin, että muutkin näyttävät päivittävän blogejaan epäsäännöllisesti ja toisaalta tunnun kuitenkin näpertelevän aika usein kaikenlaista. Tuosta sivusta löytyykin linkit sekä korttigalleriaani, että käsitöihini joita on loppujen lopuksi kertynyt jos jonkinlaista. Vaikka blogiin tulenkin laittamaan kuvia töistäni niin löytyvät ne myös noista linkeistä, koska haluan koota yhteen paikkaan valmiit jutut niin saa sitten helposti näytettyä tai linkitettyä esim. foorumille.

Tänään tuli tehtyä kak
si onnittelukorttia. Ensimmäinen on syntymäpäiväkortti kaverilleni. Kortin nalle on leikattu servetistä ja kiinnitetty korttiin decoupage-lakalla, onnea-teksti puolestaan on leimattu Tiimarin leimasimella ja embossattu hopeajauheella. Teksti on kohotettu kortista 3d-tarroilla.





Toinen korttikin on syntymäpäiväkortti, tällä kertaa "avopille". Molemmat leimat on Third coastilta ja puu lisäksi embossattu sinisellä kohojauheella. Nauha Tiimarista.
(peukalonjälki poikakaverin, mitäs annoin sille skannattavaksi... onneksi ei oikeasti näy yhtä paljon kuin kuvassa)





1 comment:

Liisa said...

Heeei!

Tervetuloa bloginpitajien maailmaan :)

Ei blogia tarvitse joka paiva paivittaa, sen verran vaan etta saannollisilla vierailla on vierailuilleen vastinetta :)

Hyva alku sulla korttiaskarteluun, siita vaan jatkoa!

T. Liisa