Tuesday, April 1, 2008

Uusia leimoja


Olen vieläkin aika tööt reissun jäljiltä, kissat olivat ilmeisesti nukkuneet koko reissun ajan ja päättivät sitten riehua senkin edestä juuri kun olisin mennyt nukkumaan. Kivoja otuksia, tosi kivoja... Tänä iltana ei siis ollut puhettakaan, että olisin jaksanut tehdä mitään järjellistä. Olisin varmaan viettänyt aikaani sohvalla maaten, mutta tänään saapuneita Happystamperin leimoja piti heti kokeilla (todella nopea toimitus, tilasin leimat perjantaina!) ja illan aikana syntynyt idea Tilda-kortista vaati päästä toteutumaan. Aloitin myös kahta 3d-korttia, mutta niitä en saanut ihan valmiiksi asti.

Tällaiselta näyttää ensimmäinen Magnolia-korttini joka lähtee kuun lopussa serkulleni synttäritoivotusten kera:



Saatan lisätä vielä tekstin tuonne vasempaan yläkulmaan, kovin suurta tilaa siellä ei ole, mutta Happystamperin setissä olisi juuri oikean kokoinen "Happy birthday"-leima. Kukka on servetistä leikattu ja lakattu ensin tavalliselle kopiopaperille josta leikattu ja liimattu tähän. Tildahan siis tuli SAY:ltäni.

Ja Happystamperin siilit:



Ovat ne vain suloisia. :) Periaatteessa minun ei pitänyt ostaa leimoja hetkeen aikaan, mutta kun ilman postikuluja sai ja Happystamperilla sattui olemaan akryylileimasinsettejä niin enhän sellaista voinut vastustaa. Olen ihaillut näitä siilejä monen muun korteissa jo pitkään. Tässä toinen siili tuo toiselle kuorta, ajattelin olevan aiheeseen sopiva kuva, kortti nimittäin lähtee toiselle postcrossaajalle.

No comments: