Wednesday, April 2, 2008

3d-synttärikortteja


3d-korteista saa helposti näyttäviä, mutta itselleni juuri tuo "helppous" laittaa mietityttämään. Melkein kuka tahansa jolla on sopiva 3d-kuva, nätti korttipohja ja mahdollisesti ääriviivatarroja saa aikaan juhlavia kortteja ja mieluummin tekisin persoonallisempia kortteja. Itselläni ei kuitenkaan ole leimasimia joka aiheeseen, helpommin löytyy sitten 3d-kuva joka sopii paremmin aiheeseen. Tässä hyvä esimerkki siitä mitä tarkoitan:




Tämän kortin tein mummulleni ja tämä kisu oli melkein saman värinen kuin mummunkin kisu joten se päätyi korttiinkin. En oikein keksinyt mitään järkevää taustaa ja toisaalta mummulle tällainen minun mielestäni tavallinen kortti on varmaan hyvinkin erikoinen ja toivottavasti mieleinen. Mutta tosiaan varsinainen perusonnittelukortti tämä on.

Sen sijaan tästä pidän itse enemmän:



Kuva on vastaanottajalle erittäin sopiva, menee sukulaispojalle joka opiskeleen rakennusalaa ensimmäistä vuotta ammattikoulussa. Halusin taustastakin vähän "miehekkäämmän" eli ei turhia kimalluksia. Joskus aikoja sitten olin ostanut pussin puisia mosaiikkipaloja ja nyt vihdoin niistä ainakin muutama pääsi käyttöön. Tämä kortti on jo persoonallisempi kuin edellinen.

1 comment:

Anonymous said...

Ihania kortteja, erityisen söde tuo kissakortti :)) Kiitos osallistumisesta lorupussin tekoon, haastahan ystäväsikin mukaan :)) Aurinkoisia päiviä sinulle!!