Monday, October 20, 2008

Syyskortti


Tällä viikolla tein vain yhden haastekortin. Enemmän olen käyttänyt aikaa neulontaan ja helmeilyyn kiitos aarrevaihdon ja parin muun projektin. Niistä kuvia myöhemmin. Helsingin Sanomien verkkosivuilla on kilpailu kauneimmasta syyskortista ja pitihän siihen osallistua vaikka monta kaunista korttia siellä jo kilpakumppaneina onkin. Korttia voi äänestää täällä. Samalla kortilla osallistun myös Cute Card Thursdayn haasteeseen jossa aiheena oli myös syksy.

This week I made only one challenge card. I have used more time for knitting and bead work thanks to one Finnish exchange and couple other projects. Pictures of them later. :) Finnish newspaper, Helsingin Sanomat, is having a contest about the most beautiful autumn card and of course I had to participate as well, even though there are already many beautiful cards. If you feel like it, you can vote here. (click the umbrella that you think this card deserves, five is highest of course). With the same card I also join the Cute Card Thursday challenge where the theme is also autumn.

Tämä kortti on nyt ehkä vähän enemmän sitä mitä korteiltani haen kuin kortit joita yleensä teen. Vielä ei kuitenkaan olla lähelläkään sitä (mitä se ikinä sitten onkin, jos kyse kyse on siitä, että itse olen tyytyväinen niin siihenhän nyt ei ikinä päästä), mutta jostainhan se on aloitettava. :) Kortin kaikki leimat on samasta setistä ja tuosta linnusta ajatuksen sainkin. Ajatuksenahan tässä on se, että syksy on muuttolintujen aikaa ja oksien paljastuessa, lehtien pudotessa puista, linnut lähtevät muuttomatkalle täältä etelään. Hyvin yksinkertainen kortti, mutta en halunnut laittaa siihen enää mitään muutakaan. Kuvat on leimattu vihreällä musteella ja sillä samalla musteella käsittelin myös taustapaperin reunat.

This card is a bit more the style that I would like than the ones I usually make. Even though it isn't even close to that (whatever it is, if it is about me being satisfied with them, will never happen), but one has to start somewhere. :) All the stamps are from the same set and the bird gave me the idea. When the leaves are falling from trees, the birds are moving to the south from here. Very simple card but I didn't want to add anything else. The images were stamped with green ink and the same ink I also used for the edges.

4 comments:

Andrea, said...

Fabulous work, thanks for joining in he CCT challenge

"pappi puikoissa" said...

Juku, kiitos kehuista! Kaunis on tuo korttisi. On syytäkin olla siihen tyytyväinen. Upea vihreänsävy ja kaunis aiheen käsittely.

Anonymous said...

Blogissani on sulle jotakin!=)

xing said...

Kauniin värinen syyskortti!

Luin kommenttisi oman tyylin hakemisesta ja jostain syystä minulle tuli mieleen tämä blogi:
http://marisa-isa.blogspot.com/
Löytyisikö noista korteista jotain sellaista, mitä haet? Voi olla, että menee ihan metsään, mutta minusta niissä on vähän samantyyppinen tunnelma kuin sinun korteissasi :)