Friday, November 21, 2008

Joulu on taas, joulu on taas...

... ja kattilat täynnä puuroo. Tai ehkä pikemminkin askartelijan päivät täynnä touhua. :D Tällaisia olen saanut aikaiseksi:
Piparkakkumagneetit ja riippukoristeet pitää vaan vielä lakata niin hyvä on, lumihiutalemagneetteja ajattelin tehdä lisää, ovat nättejä. Tässä lähikuva yhdestä:
Askartelumassa on siis maalattu valkoiseksi ja koristeltu kimalleliimalla. Tyypillistä tietysti, että ne mitkä olisivat kaikkein kauneinmpia ovat niitä hankalimpia tehdä. Mulla ei siis ole tuollaista muottia vaan olen piirtänyt kuvion itse paperille (netistä tosin etsin mallia) ja sitten askarteluveitsellä sabluunan mukaan leikannut kuvion irti levyksi litistetystä massasta. Ihan siistiähän sillä konstilla ei saa, mutta onneksi massaa saa kuivuttuaan hiottua. Keksin, että kynsiviila on juuri sopivan kokoinen ja muutenkin kaikin puolin sopiva siihen tarkoitukseen, sai ainakin pahimmat rosot pois.

Ja kasa sekalaisia joulukortteja:

Tänä vuonna kaikki joulukortit ovat erilaisia, pysyy mielenkiinto paremmin yllä tehdä niitä. :)

3 comments:

Anonymous said...

Kivannäköisiä kortteja olet tehnyt.
Olen nyt joutunut tekemään tilauksista paljon samanlaisia kortteja ja se on todella puuduttavaa.
Omat kortit teen kanssa kaikki erilaisia.

Anonymous said...

Kyselit siittä tähtikuvioisesta korttipohjasta. Se oli valmiiksi jo kuvioitu, ei tarvinut itse tehdä. Aikoinan huutiksen kautta ostin, mutta esim Paperella myy niitä.
http://www.paperella.fi/product_catalog.php?c=90

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.