Thursday, January 1, 2009

Uusi vuosi - vanhat kortit

Huomasin tuossa, että tässähän on mennyt kuukausi edellisestä postauksesta. Ongelma on nimittäin ollut se, että olen tehnyt joulukortteja ja joululahjoja kuukauden eli postattavaa on, aikaa postata ei ole ollut. Kaikista en edes muistanut ottaa kuvaa, harmillista kyllä. Decoupage-tekniikalla koristelin kaksi pientä puurasiaa joihin sisälle tein itse toffeeta ja suklaata ja yhdet kämmekkäät tein enkä mitään näistä muistanut kuvata... Kortteja kuitenkin löytyy. Tein kaikki kortit erilaisiksi ja saa nähdä miten ensi vuonna, jospa suunnitteli jonkin yhden, hienon ja melko yksinkertaisen korttimallin ja tekisi sillä. Pääsisi varmaan vähän helpommalla... Simppeleitä kortteja suurin osa, yhteen korttiin ei kauheasti ollut aikaa ja ideat alkoi loppua kesken. Varsinainen korttiähky! Tässä kuvia:


Vasemmassa ylänurkassa olevan kortin 3d-kuva on saksalaisesta askartelulehdestä, itse en välttämättä olisi tuollaista kuvaa muuten ostanut ja käyttämistäkin mietin, mutta sitten keksin, että kuvahan on juuri sopiva eräälle amerikkalaiselle tutulle.


Alemmassa kortissa on käytetty uutta kukkaleikkuriani jonka tilasin Glitter Potista, paperi on samaa kuin taustapaperi, eri puoli vain.

Aloittaessani kortteja työkavereille mietin, että mitähän paperia käyttäisi kun ei aina haluaisi käyttää samoja. Sitten huomasin pöydällä palan sinisävyistä joulupaperia joka oli selvästi jämäpala 6"*6"-lehtiöstä ja mietin, että olisikohan minulla sitä paperia lisää ja mistähän olen sen palan saanut. Avasin laatikon jossa säilytän tuon kokoisia papereita ja kas vain mitä löysinkään - melkein kokonaisen 50 kappaleen nipun tuon kokoisia sinisävyisiä papereita! Onko askartelutarvikkeita liikaa jos ei muista mitä on?


Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

2 comments:

Tuula said...

:) Nyt voi taas kommentoida... Kiitos hauskasta leimailutuokiosta! Aina kun jätätn teille jotain, niin varmistetaan uusi tapaaminen!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.