Friday, January 2, 2009

Jehkottaren korttihaaste

Eilen illalla tuli tehtyä ensimmäiset ei-joulukortit pitkään aikaan. Osallistuin Jehkottaren joulun erikoishaasteeseen jossa tarkoituksena oli tehdä kortti vauvalle ja halutessaan kortin voi lähettää TAYS:iin vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolle. Haaste kokonaisuudessaan luettavissa täällä. Tein kaksi korttia, mutta keltaisen kortin suhteen en ole vielä päättänyt lähetänkö sitä osastolle, kun ei se toisaalta ole niin vauvamainen kortti. Sininen kortti kuitenkin lähtee matkaan ja ehkä joku muukin jos viikonlopun aikana ehtisi tehdä vielä ainakin toisen.


Ylemmässä kortissa olen leimannut taustapaperiin Inkadinkadon kiehkuraleimasimella ja alemmassa kortissa 3d-kuvaan on lisätty sinistä kimalleliimaa. Taustapaperi ylemmässä on Glitter Potista ostetusta punnan tarjouksessa olleesta paperinipusta, alemman kortin taustapaperi ja nauha on saatuja.

5 comments:

Anonymous said...

Hienot kortit hienoon hasteeseen

Anonymous said...

Kauniita kortteja sinulla..: )
Minäkin ostin noita punnan lehtiöitä, harmikseni jätin tuon vihreän ostamatta. se olisi näköjään ollut kivan väristä myös!

Tuula said...

Mitä - onko minulta jäänyt kommentoimatta? ;D
Kauniit on korttisi, lähetä toki molemmat!!

Varmasti kutsun saat näpertämään, niitten laatikoiden kasaaminen ei ole ihan nopeaa puuhaa...

Ja niillä vesiväreillä on kyllä tosi hyvä värittää, värikartan tässä väsäsin ja siitä on varmasti pajon hyötyä.

Paula said...

Ihanat kortit olet tehnyt. Tuo kiemura leimasin on sellainen, mikä varmaan itsekin pitäisi hankkia. Kiitos osallistumisesta!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.