Thursday, January 15, 2009

Sinisiä kortteja

Piialla on blogissaan arvonta blogin hurjan kävijämäärän kunniaksi. Arvontaan osallistuakseen tulee tehdä kortti käyttäen vain yhtä väriä. Onhan tässä minun kortissani vähän jotain muutakin, mutta pääasiallinen väri on kuitenkin sininen:

Korttipohja on luonnonvalkoinen. Olin ensin aikeissa laittaa jonkin sinisen taustapaperin, mutta sopivan väristä ei vain tuntunut löytyvän joten päädyin leimaamaan kiekurat luonnonvalkoiselle korttipohjalle.

Ja tämän vuoden kortti numero 13:


Nämä sammakkoleimasimet on käteviä kun sopivat miehillekin hyvin ja tämä kortti lähteekin matkaan miehelle syntymäpäiväkortiksi. Leimakuvan taustaa väritin Inktensen kynillä kastelemalla ensin paperin märäksi ja sitten levittämällä väriä reunoista sisäänpäin hyvinkin märällä kynillä niin sain sopivan epämääräisen laveerauksen. Jostain ala-asteen aikaisista muistoista laveerauksen muistin. :D Reunat tässä leimakuvassa samoin kuin ylemmänkin kortin kuvassa on jälleen käsitelty sinisellä musteella.

4 comments:

Anonymous said...

Moi

Kävin kattomassa mitä uutta.

Tv Timo

Tuula said...

:) Home again! Pikkusen on tuota luettavaa blogirintamalla... Hyvin väritetyt kuvat!

Anonymous said...

Ihanat väritykset ja todella kauniita kortteja molemmat! Kiitos kun osallistuit :)

Maaret said...

Kiva kun kävit kommentoimassa sivuillani, niin löysin itsekin jotain uutta ja kivaa:) Taitaakin olla ensimmäinen kerta, kun näillä sivuilla seikkailen. Täältähän löytyy vaikka mitä ja paljon kaunista:) Tämä sammakkokorttikin niin veikeä ja hienosti toteutettu, leimakuvan väritys ihan huippuluokkaa, kaunis taustapaperi ja tekstileimasin on parempi kuin hyvä :) Tykkään kokonaisuudesta aivan valtavasti! Näille sivuille poikkean varmasti uudestaankin!