Monday, January 19, 2009

Leimailutaivaan haaste


Leimailutaivaan haasteena oli tällä kertaa masking-tekniikka. Tekniikkaa olen joskus kokeillut sen verran, että tiedän periaatteen ja nyt sitten tuli tehtyä sillä tavalla korttikin.


Masking-tekniikkaa tässä on sen verran, että kiehkura menee ruusun taakse. Idea oli ihan hyvä, toteutus vain ontui kun en korttia suunnitellessa tajunnutkaan, että leimatessahan kuvasta tulee peilikuva (ikään kuin en sitä tietäisi) ja leimasin ruusun väärälle puolelle korttia. Jos olisin leimannut sen toiseen reunaan olisin saanut kiehkuran kauniimmin ruusun taakse, mutta menetteleehän se näinkin. Nätti kortista tuli, ei vaan kauheasti masking-tekniikkaa edusta. :D Kukan ja kiehkuran olen leimannut VersaMagicin vihreillä musteilla (en taitaisi selvitä enää ilman niitä) ja kukkaa värittelin lisäksi liituväreillä (enkä selviäisi ilman niitäkään) samoin kuin vesileimalla leimatun tekstin.

Tästä tuli tämmöinen juhlavampi kortti ja tästä voisi versioida useampaa erilaista, kelpaisivat mielestäni juhlallisempiinkin tilaisuuksiin onnittelukorteiksi. Luonnonvalkoisia korttipohjia täytyy myös ostaa lisää, tilasin niitä kokeilun vuoksi viimeksi vain muutaman, mutta tuntuvat olevan niin käyttökelpoisia, että olisi varmaan syytä hankkia taas lisää.

Niin ja tämä on kortti nro. 15 tälle vuodelle, muutamaa jäljessä siis mennään.

2 comments:

Anonymous said...

Kaunis kortti =)

Anonymous said...

Kivan värikäs kortti, kiitos osallistumisestasi.