Sunday, January 25, 2009

Leimailutaivaan haaste nro 6

Leimailutaivaan kuudes haaste oli tehdä kortti käyttäen spotlight-tekniikkaa. Taas tekniikka jota olen suunnitellut kokeilevani, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Hyviä nämä haasteet! Tässä näkemykseni:


Kuinka ollakaan, mukaan päätyi myös kiehkurat ja itse leikellyt kukkaset. Hauska tekniikka, tälle löytyy varmasti käyttöä myöhemminkin! Tätä ajattelin ystävänpäiväkortiksi.

Leimailutaivaan blogissa on postaus kimppakyydeistä/matkaseurasta, kävin sinne jo ilmoittautumassa. Hyvä idea kerätä ne samaan paikkaan niin seuraa tai kyytiä tarvitsevat löytävät toisensa parhaiten. :)

Ja sitten vielä tällainen muuten vain kortti eli ei ole mihinkään haasteeseen. Mainitsemisen arvoinen asia kun haasteita on niin paljon, että suurin osa korteista tulee tehtyä jonkin haasteen mukaan.


Lauantaina käytiin Tampereella ja ensin en ajatellut käydä Papruksessa ollenkaan ajatellen, että säästän rahat leimailumessuja varten, mutta sitten keksin, että siellä myydään juurikaan sitä työkalua jota olen kaivannut. Työkalu maksaa vain vähän päälle kaksi euroa joten tuntui hölmöltä lähteä tilaamaan sitä netistä erikseen ja kun kerran Tampereelle oltiin menossa niin... Onneksi olin liikkeellä poikakaverin kanssa enkä toisen askartelijan (Sinellin reissut muistaen :D), selvisin aika "vähillä vahingoilla", jotain "pientä ja pakollista" vain tarttui mukaan. :D Työkalu siis on muotoilupuikko jolla vastaisuudessa voin muokata leikkelemiäni kukkasia pyöreämmiksi kohokuviointikun sijaan. Pala softista on tämän työkalun kanssa osoittautunut erinomaiseksi alustaksi ja jälki on nättiä! Tässä kortissa kukat tosin vielä muokattu kohokuviointitikulla.

3 comments:

Anonymous said...

Kivoja kortteja olet tehnyt, hienoa että eri tekniikat kiinnostavat. Kiitos osallistumisestasi.

Tuula said...

Viheltelee... Mitä, eikö minun seurani ole hyvästä ;D

Loreal Blondi said...

Herttainen leimakuva, herttainen kortt:).