Sunday, July 6, 2008

Korttipäivitystä

Olen vähän jäänyt jälkeen blogin päivittämisen suhteen ja nyt vihdoin saan asiat ajantasalle, ainakin hetkeksi. Tässä siis muutama viime päivien aikana tekemäni kortti.


Tämä meni poikakaverin veljen perheen uudelle tulokkaalle ja kuten arvata saattaa, poikavauva oli kyseessä. Syntymästä on jo vierähtänyt muutama viikko joten vähän myöhässä sain kortin blogiini... Nauhan ja taustapaperin sain arvontavoitostani, kukat Heinikasta ja 3d-kuva paikallisesta askartelukaupasta.


Tämän puolestaan tein Pirjolle kiitokseksi SAY5-ringin emoilusta. Mukaan neuloin minikokoiset lapaset ja sukat. Leimakuvan olen saanut vaihdossa, taustapaperi muistaakseni Paperellasta. Kuviin tulisi oikeammat värit skannerilla, mutta se on hidasta kun skanneri ei ole aina kytkettynä tietokoneeseen ja sen kytkemiseen menee välillä aikaa ja yleensä myös hermot joten siksi valokuvattuja tahtoo tulla enemmän. Tuonkin kortin olen sentään kuvannut valoisana aikana ulkona ja silti, tai sitten juuri siksi, se on vähän sinertävä. Taustapaperi on oikeasti lämpöisemmän punainen. Poikavauvakortti on skannattua ja kuvissa huomaa selvän eron värien suhteen. Ja tuo kamerani sentään on ihan kohtuullinen eikä kovin vanhakaan.


Tämän näköinen kortti meni omalle SAY:lleni eli Anutiinalle kera pienen kiitoslähetyksen. Nallekuva on taas askarteluvoitostani ja taustana on tekstileimasimella vesileimamusteella leimattu teksti ja organzanauhaa.



Kuten kuvasta näkyy, tässä kortissa on taas lämpöisemmät värit ja se onkin skannattu. Kortti meni poikakaverin tädille joka täytti... jotain. Taisi olla 65 tai 70 tai ainakin jotain sinne päin. :D

Nyt jos koittaisi saada päivitettyä tuota valmiiden töiden galleriaakin... Henkilökohtainen sihteeri olisi kiva, voisi itse keskittyä olennaiseen eli askarteluun. ;)

1 comment:

Minsku said...

Tämä siilin baletti on kyllä veikeä ja hauska kuva; - hienon kortin olet siitä tehnyt:D