Tuesday, July 29, 2008

Tuplahaaste

Tämän kertaisessa Penny Black Saturday-haasteessa piti tehdä kortti jossa on jotain sellaista mitä maatilalta löytyisi. Itselläni ei ole sopivaa leimasinta, mutta muistin että minulla on vaihdosta saatu lehmäkuva. Kuva on hauska ja siitä on pitänyt tehdä kortti jo aiemminkin ja nyt tuli sopiva tilaisuus. Pääni löi eilen tyhjää korttien ideoiden suhteen ja päätinkin osallistua samalla Jehkottaren korttihaasteeseen, ensimmäistä kertaa. Korttiin olisi luonnoksen mukaan kuulunut teksti, mutta jotenkin vierastan tekstiä kortissa ja tämä sitä ei ainakaan tuntunut kaipaavan. Luonnoksen oli tehnyt Kirsikka ja tällaisen kortin tein:

This week's challenge in Penny Black Saturday was to make a card with something you can find on the farm. First I thought that I don't have any of those kind of stamps but then remembered I got this cow as an exchange. I have intended to make a card using this picture for a long time and now I had a good reason to make it. I didn't seem to have any good ideas yesterday for the card so I decided to participate also in Jehkotar Card Challenge. This week's scetch was made by Kirsikka and here is my version about it:



Alan vähitellen ymmärtää miksi neliökorttipohjat on niin suosittuja, jotenkin tuo kuvan sommittelu luonnistuu helpommin tähän kuin A6-korttipohjaan vaikka ensin en meinannut neliökorttipohjia käyttää ollenkaan.

I start to understand why these square cards are so popular. Somehow it is usually easier to make this shape of card than the usual A6-card even though at first I thought I won't be using square cards at all...

Tässä sitten se pieleen mennyt kortti eiliseltä:

This is a good example how sometime nothing just works:


Siilin väritys on ihan sekainen, värit sekoittui paperilla väärin (huolimaton värittäjä) ja vaikkei kortissa muuten olekaan suurempaa vikaa värien yms. puolesta niin se on suunnattoman tylsä, ei mitään omaperäistä. Tylsyyksien huipentuma suorastaan. On se kumma, että vaikka sitä ensin sommittelee korttipohjalle kaikkia tarvikkeita ja vielä siltikin päätyy tekemään aivan vääränlaisen kortin!

Colouring the hedgehog is simply bad (I was a bit too careless with colouring), the colours are mixed in weird places. For the rest there is nothing that badly wrong with this, only that it is extremely boring, there is nothing original in it. Just a stamped picture on square background paper. How nice...

10 comments:

tracie said...

gorgeous card, love the cute image and pretty colours.
thanks for joining us this week :)x

Anonymous said...

Ihanainen lehmäkortti! Eipä ne kortit aina tekstiä kaipaa, kun kuvakin kertoo jo paljon ;)
Kiva saada uusia osallistujia!
Kiitos osallistumiseta!

Kath Stewart said...

fabulous card for the challenge - love that cute image and great colour work - thanks for joining us at PBSc this week
Kath
xxxx

Hilkka said...

Ihanainen, juuri laitumelle päässyt, lehmäkortti:) Minäkin haluaisin muutaman lehmän kuvan, kellähän olisi? Aika vähän noita on näkynyt!
Mukavaa kun tulit mukaan tähän ihanien korttienteko-maailmaan !!

Tirpuunen said...

Onpa oikea hyväntuulen tuoja tuo kirmaava lehmä. Ja hieno kortti! Tekstillä tosiaan sitä on ennenkin muutama hyvä kortti pilattu, nimimerkillä kokemusta on. =) Riemullista kesänjatkoa sinulle!

Bev said...

Brilliant card, such a cute image. I love square cards too, think they are so much easier to work any layout with

Anonymous said...

Hieno kortti! Ja melkoisen hauskan värinen siili :) Onneksi muillakin tulee sutta ja sekundaa kun mulla!

Chris said...

Beautiful Elina! Thank you for leaving a comment for my card and it's so lovely to find your beautiful blog. All your cards are great!! Chris x

ella bella said...

fab card love the cow image and the pretty papers. i agress square cards are much easier to work with.
thanks for joining this weeks PBSC
Tracy x

Cardmaking Galore said...

Like the card you made for the PBSC!