Monday, July 28, 2008

Sinistä ja söpistelyä

Tänään pääsin vihdoin askartelemaan, askartelussa onkin ollut reilun parin viikon mittainen tauko. Meinasi vallan jo tulla vieroitusoireita. ;) Jotenkin kyllä oli aivot aivan jumissa, ei yhtäkään luovaa ajatusta. Sain aikaiseksi pari ihan nättiä korttia, mutta siinäpä se vika olikin, "ihan nätti" kun ei yleensä ole millään tavalla erityinen. Sitten päätin lainata toisten aivoja ja askartelin Jehkottaren korttihaasteen mukaisen kortin, siitä tuli jo huomattavasti parempi. Kortteja en kuitenkaan ole vielä kuvannut, teen sen huomenna päivän valolla. Tässä sen sijaan kaksi ennen muuttoa tehtyä korttia.


Tässä kortissa olen käyttänyt Anutiinan piirtämää kuvaa ja harkitsenkin parhaillaan jos ilmoittaisin tämän kortin Anutiinan kilpailuun tuon aiemmin esittelemäni sijaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni kaunis kortti.


Äiti pyysi tekemään hääkortin, koska "niitä muutenkin kerran aina teen". Ainoa vain, että siinä vaiheessa olin pakannut jo askartelutavarani ja tämä muodostui periaatteella "mitä löytyy". Helmiäiskorttipohjan, ääriviivatarrat ja 3d-kuvan onneksi löysin. Kyseessä on aika nuori pari joten arvelin tuon kuvan sopivan. Aika imelä tuli kyllä minun makuuni, mutta kyllä se kuulemma oli mieleinen ollut. Taustapaperin puute ei johdu pelkästään pakatuista tavaroista vaan myös siitä, että jotenkin helmiäiskorttipohjan peittäminen taustapaperilla tuntuu melkein rikokselta. Sama "ongelma" minulla on marmorikorttipohjienkin kanssa, siihen ei tunnu sopivan mikään taustapaperi ja toisaalta se ei sitä edes tarvitse. Se vain tarkoittaa yleensä melko yksinkertaisia kortteja. Jotenkin helmiäis- ja marmorikorttipohjat tuntuu sopivan paremmin 3d-kuville kuin leimakuville. Tai sitten kyseessä on vain joku omituinen päähänpinttymäni. :D



No comments: