Monday, July 7, 2008

Penny Black Saturday

Korttihaasteita olisi vaikka kuinka paljon ja tähän mennessä olen osallistunut vain Täti Punaisen MOO-haasteeseen, mutta nyt päätin osallistua myös Penny Black Saturdayhin. Penny Blackin leimat on tosi söpöjä ja olen aina silloin tällöin käynyt ihailemassa muiden tuotoksia. Nyt päätin sitten rohkaista mieleni ja tehdä kortin. Pop up-kortteja vähän harjoittelin jo eilen ja siitä tuli tämäkin ideani. Kortin kaikki leimat on Penny Blackia ja leimattu pop up-kuvaa lukuunottamatta SAY:ltäni saamalla mustetyynyllä. Kortti on haasteeseen numero 4 "Buttons and Brads". Oletan, että brad tarkoittaa haaraniittiä? Sellaista ei kortista kuitenkaan löydy, yksi nappi kuitenkin ja sehän riittääkin tähän haasteeseen.

This is my first time to take part for this challenge. Here is my card for the challenge number 4. All stamps used are Penny Black. Now my blog will be on summer holiday at least until 25th of July.



Tämän jälkeen blogini hiljeneekin pariksi viikoksi. Minulla alkaa loma viikon päästä jolloin poistun taas Keski-Suomen maisemiin rentoutumaan. Sinne mukaan lähtee vain virkkuutyö ja opinnäytetyö (pakko!). Keski-Suomessa olen viikon verran ja kun tulen takaisin alkaakin muutto. Tässä ennen lomaani yritän pakkailla jo edes jotain vaikka minulla on vielä yksi kokonainen lomaviikko käytettävissä muuttoon. Aloitin taktisesti pakkaamalla äsken kaikki askartelutarvikkeeni, koska muuten kävisi kuten eilen kävi; korttien teko vie voiton pakkaamiselta. Yritän siis vähän keplotella itseni kanssa, katsotaan miten pahoja vieroitusoireita saan... Tarkoitus olisi palata askartelun ja blogini pariin 25. päivän tienoilla, mutta se riippuu ihan siitä miten saadaan muutettua ja miten nopeasti nettiliittymä siirtyy, voi siis mennä myöhempäänkin.

4 comments:

Kath Stewart said...

What a cute card for the challenge - love that little pop-up and how you have used the button - thanks so much for joining us at PBSC this week
Kath
xxxx

Jovita @ Inky Impressions said...

Wonderful pop up card... its so pretty! Thanks for playing in this weeks PBSC ~ Jovi

MinnaK. said...

Tosi hieno kortti, täytyis itsekin kokeilla noita pop-up kortteja.
Niin ja hyvää lomaa!

tracie said...

beautiful card, love the design.
Thanks for joining us this week at PBS Challenge :)x