Wednesday, February 25, 2009

Jehkotar Card Challenge ja Leimailutaivas

Taas pari haastekorttia, toinen melkein jo myöhässä, mutta jospa se vielä ehtisi. Leimailutaivaan haastehan vaihtuu keskiviikkoisin ja minä onneton meinasin unohtaa kokonaan laittaa kortin tänne vaikka olenkin sen jo tehnyt. Leimailutaivaan haastetekniikka oli ruututekniikka ja tässä minun versioni:

Perhoset leimattu seepianvärisellä musteella jolla on tehty myös ruudukko. Ruudut näyttivät turhan valkoisilta sellaisenaan joten niissä on (vaihteeksi) liituväriä. Erittäin käyttökelpoinen tekniikka jota varmaan tulee käytettyä myöhemminkin, tämän tekniikan avulla saa pienemmätkin leimasimet paremmin käyttöön. Kiitos taas haasteesta!

Jehkottaren korttihaasteeseenkin tuli tehtyä kortti. Ihan peruskortti tällä kertaa, en käyttänyt edes yhtään liituvärejä! Kuvakin on väritetty Promarkereilla/Copiceilla, hämmästyttävää. Kuva vaihdosta.


Sitten kun vielä oppisi kuvaamaan niin olisi ihan hyvä...

Blogin vuosiarvontaan voi vielä osallistua. :)

3 comments:

Anonymous said...

Eihän se kohojauhe ollut pakollista, en käyttänyt itsekään. Kiva, kun osallistuit.

Anonymous said...

Toi Leimailutaivaan haastekortti on loistava, tykkään ihan mielettömästi! Siinä leimakuvat ja väritykset tekevät kortista todella upean:) Jehkottaren haastekortti ei sekään "hullumpi" ole, IHQ leimakuva ja pirteäksi olet sen värittänyt ja kukkasista tykkään aina:)

Anonymous said...

Hieno kortti!!