Tuesday, February 10, 2009

Muutama kortti

Viikonloppuna tein pari korttia lisää, silti olen erittäin paljon jäljessä kortti/päivä-haasteesta, nyt luku on 27...


Tässä kortissa olen käyttänyt Hollannista turistikaupasta ostettujen suklaiden käärepapereita. Harmi kun ei tullut säästettyä niitä enempää, kuvat on nättejä ja mielestäni tästäkin kortista tuli nätti. Tein kolmelle kuvalle tuollaisen yhteiskehyksen ja sitten vielä retrokukkaleikkurilla leikkasin samoista kuvista koristeet.

Olen huono käyttämään taustapapereita, liekö johtuu jonkinlaisesta piheydestä, mutta tuntuu välillä suorastaan haaskaukselta peittää hienoa paperia esim. leimakuvalla. Toisaalta voimakkaasti kuvioituun paperiin ei tunnu oikein mikään kuva sopivan. Tässä kortissa päätin sitten käyttää taustapaperin kuvaa ainoastaan. Kohokuvioin kukan terälehtiä ja värittelin kukan ja lehdet liituväreillä, samaa liituväriä on myös korttipohjan reunoissa joka muuten olisi valkoinen. Lisäksi vihreää leimamustetta.

Tässä sitten aika epätyypillinen kortti minulle, lähinnä siksi, että se on pinkki, muuten tykkään lopputuloksesta. Sain idean Tilda-taustapapereista jotka olen saanut. Leikkasin paperista nuo kuviot ja sain samaisesta paperisat kuvioiden välistä leikattua kukatkin. Mikään taustapaperi, muste tai nauha ei tuntunut olevan oikean vaaleanpunaista ja ensin meinasin luopua koko ajatuksesta, mutta sitten keksin napata mekoista ja kassista ruskean värin ja käyttää sitä hyväkseni. Taustapaperin jätin kokonaan pois ja korvasin sen ruskeilla kiekuroilla ja ruskea-vaaleanpunaista nauhaakin löytyi. Tekstin taustaa on väritetty liituväreillä. Ajattelin tätä korttia tehdessäni, että sopii kaverille syntymäpäivälahjaksi jossa teksti ja kuvat selvästi viittaavat shoppailuun ja sisään voisi laittaa lahjakortin vaatekauppaan. Ja voisihan mukaan liittää vaihtoehtoisesti tai lisäksi itsetehdyn lahjakortin itsensä tarjoamisesta shoppailuseuraksi. :D

6 comments:

Marika said...

MoikkaMoi,

Aivan ihastuttavia yksinkertaisia kortteja!
Pidän eritoten tuosta kukka kortista kun taas ystäväni sinisävyisestä!

Anonymous said...

Hienoja! :)

pirren said...

Todella kauniita kortteja kaikki! Siniset kortit uppoavat minuun aina :-)

Tuula said...

Kauniita kaikki, tuota alinta katsoessani, ajattelin että oletko sinä sen tehnyt. ajatus johtui vaaleanpunaisesta väristä :)

xing said...

Oma suosikkini on tuo ylin. Ihanasti käytetty "kierrätysmateriaalia", josta on myös koristeet -- ja lopputulos on hieno!

Anonymous said...

Kiitos vaan itsellesi osallistumisesta! Emokin on tyytyväinen vaihtoon :)

Täälläpä oli paljon uutta ja ihania kortteja. Menen heti korjaamaan tilanteen, miksi en ole laittanut jo blogiasi suosituimmat listalleni ja kurkintaan ;)