Thursday, February 26, 2009

Korttipuoti Tiinan haaste

Blogeja lukiessani törmäsin Korttipuoti Tiinan haasteeseen ja haaste vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, että piti osallistua, etenkin kun hain vähän erikoisempaa korttimallia. Kaverille syntyi nimittäin viime viikolla vauva ja ajattelin panostaa tähän korttiin vähän enemmän, vauvakortit kuitenkin kuvittelen useimpien jopa säästävän eli ei mene vaivannäkö hukkaan. Haasteena oli siis tehdä kortti annetun pohjan mukaan. En ole koskaan kokeillut taitella korttia mitenkään muuten kuin sillä normaalilla tavalla joten siinäkin mielessä hyvä idea. Tässä korttini:

Vähän sovelsin nauhan kanssa ja laitoin sen tulemaan kortin takaa. Leikkasin myös sivuläpät niin, että menevät vähän limittäin. Kukat leikattu kukkaleikkurilla. Tässä vielä kortti sisältä:

Onnittelutekstin kirjoitin tuohon yläosaan.

Mukaan laitan vielä menemään perhosmagneetin rasiassa:


Rasia ja perhonen on leikattu Fiskarsin ShapeCutterin sabluunoilla. Perhosen olen lisäksi lakannut muutaman kerran decoupage-lakalla, että kestää paremmin. Decoupage-lakalla lakkaamiseen sain idean Xingin blogista. Taakse on sitten vain kiinnitetty pieni magneetti.

3 comments:

AN said...

Aivan loistava kortti,tosi kaunis !

Anonymous said...

Aivan upea! Ihana kun on noin suloisen sininen ja perhonen myös upea idea!

Cecilia said...

Sulonen ja ihanan hempeä vauvakortti. Kiva kun osallistuit haasteeseen1

Terkuin, Korttipuodin Tiina