Monday, February 2, 2009

Yhdistelmähaaste

Yhdistelmähaaste taas vaihteeksi, tällä kerralla yhdistin Jehkottaren korttihaasteen ja Leimailutaivaan tekniikkahaasteen. Mallipohja täällä ja Leimailutaivaan haasteena oli tehdä kortti jossa on puettu leimakuva, eli kuva leimataan ensin normaalille paperille, sitten värilliselle paperille josta leikataan haluttu osa irti ja liimataan alkuperäisen kuvan päälle. Huomasin tässä kohtaa, että mulla ei ole oikeastaan yhtäkään ihmishahmoleimasinta, päädyinkin "pukemaan" sammakon:

Sammakon lisäksi "puin" lahjapaketista paljastuvan hatun. Päätettyäni yhdistää tähän korttiin nämä kaksi haastetta, minulla olikin mielenkiintoinen ongelma. Vierastan monen taustapaperin yhdistämistä korttiin muutenkin ja sitten vielä piti olla hullu ja yhdistää tällaiseen pohjaan kuva jossa käyttää myös papereita... Päädyin sitten käyttämään kortissa vain niitä samoja papereita kuin leimakuvassakin ja lopputulos on mielestäni ihan kohtuullinen. Taas leimamustetta papereiden ja leimakuvan reunassa, leimakuvan taustalla myös chalkseja.

7 comments:

Maaret said...

Todella hauska kortti, tota leimakuvaa en ole ennen nähnytkään:) Hyvin olet onnistunut yhdellä kortilla kahteen haasteeseen:)

Anonymous said...

Tosiaan hauska leimasin, meillä on yksi samaa sarjaa... leimaava sammakko. Kiitos osallistumisesta.

Paula said...

Hauska kortti ja kiva idea "pukea" sammakko.

xing said...

Sammakonkin voi toki pukea, ehdottomasti :) Onkohan muuten eka kerta, kun osallistuimme samaan haasteeseen?

Anonymous said...

Tosi onnistunut kortti kokonaisuus!! Mulla on kans vaikeuksia käyttää montaa paperia samassa kortissa, mutta koko illan räpellyksen ja ähräämisen jälkeen sain kun sainkin kortin valmiiksi:) Hienosti olet onnistunut omissa paperivalinnoissasi, lopputulos on tosi harmoninen!! Ja tuo sammakko-kuva on tosi veikeä:)

Anonymous said...

Hei ja tervetuloa vaihtoon mukaan! :) Mainitsemasi muste ok, tiedät parhaiten miten kannattaa kun leimasimella olet jo kuvia tehnyt.

Mainosta saa halutessaan omaan blogiin laittaa, että löytyisi porukka kokoon ;)

Tuula said...

Annoin sulle awardin, sen kunniaksi kun pian nähdään.